(посветено)
За това, че ми върна усмивката,
за това, че се чувствам щастлива,
за това, че искрите в очите ти
правят топка в стомаха ми свита,
че ме караш да бъда на двадесет
и да върша тъй странни неща,
че дори и затуй, че понякога
в погледа ми проблясва сълза -
съм готова да махна удобството,
да сведа мойта луда глава
на гърдите ти, само и само
да получа в отговор - топлина.
© Никол Тер Всички права запазени