В картината пред теб ще се родя,
от пламъка на твоята стихия
и цвето-трепетно ще разцъфтя,
докосната от живата магия.
А слънцето над нас ще влива жар
в полето на душите ни човешки,
венец от чувства и възпят олтар
ще бъдат кладата от земни грешки.
Съдбовен валс ще зазвучи във нас
и погледи ще срещнат дъх в безкрая,
телата ще се слеят в този час,
сърцата ще поемат с танц към Рая.
© Тея Всички права запазени