да възпламеним любовта,
отдавна иска да живее
още и още
и да продължим,
отдавна е време
да сме истински и искрени,
а времето не спира да върви
и да ни изпитва -
колко сме истински
и колко страдаме
и колко сме готови да понесем
© Мария Всички права запазени