13.02.2015 г., 8:55 ч.

* * * 

  Поезия
625 0 0

Не, не тръгвай, остани

в моите нощи и дни...

Само с теб сега

знам, че мога да летя...

Късна обич ни събра

и беляза ни с това

забранена е била,

но сме вече със крила...

 

© Ива Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??