Срещнахме се с теб случайно, знам,
но сякаш съдбата пръст имаше в това
пътя наш да пресече
и в любов бурна да ни въвлече.
От този ден....
аз съм с теб и ти си с мен!
Неусетно, знам,
опознахме се сякаш за ден
и обикнахме се ний
такива, каквито сме...
с всеки недостатък наш
и най-добри черти!
Сега, когато време за раздяла настъпи,
спокойна ще съм аз,
че някой ден
ще бъдем заедно отново
и ще споделяме нашата любов
во век и веков!
© Илона Всички права запазени