Влюбена съм аз в един поет
"пуритан" заклет
Има яхта и на нея кани
де коя където хване
Сутрин пише за една
Вечер с друга е жена
Нежната душа при мене спира
само ако другаде не акостира
било 'щото бурно е морето
или мацето поредно е особено проклето
© Blue Всички права запазени