Казваш ми:
Какъв късмет,
да се срещнем случайно,
аз да се влюбя в теб
и ти да се влюбиш в мен!...
Скъпи,
няма случайности.
Всичко планирах.
От мига на Големия взрив,
още от първия атом,
нашта любов сътворих.
И те чаках.
© Ива ВалМан Всички права запазени