Дойде внезапно,
разрови се, разбърка ме
и каза, че си тръгваш.
И тръгна си - завинаги или за кратко…
Колко пъти още ще се връщаш?!
Дали ще продължим един без друг,
дали от другия ще се нуждаем..?
Дали и аз за теб и ти за мен,
за себе си не ще да знаем?
И все пак аз оставам тук,
докато искам и докато имам сили...
Ще чакам тихичко
и ще те мисля…
19.04.2020 г.
© Ивелина Тодорова Всички права запазени
А заглавията са ми слабата страна...