Полусън,
полумрак,
полутон.
Полуистина,
полулъжа.
Полустих,
полумиг,
полустон,
разорана
полувина...
Полугрях,
полустрах,
полупът.
Полувяра,
полусълза.
Мисли,
чувства
на кръстопът.
Полусянка,
полусвобода...
© Веселка Стойнева Всички права запазени