You tube
Сърцето ми пее,
душата ми танцува,
разумът се смее,
мисълта пътува.
Музика звучи
в моите уши.
Светят ми очите,
гледат към звездите.
Певци и музиканти
показват ми таланти.
Емоциите са в моята шепа,
целият свят е събран в нета.
Трябва само за миг,
да направя - клик.
Обикалям по света,
по красиви места.
На концерт отивам,
музиката избирам,
авторите също,
въздействието е могъщо.
Жанрове различни,
изпълнители митични,
хитове от сега,
реге от младостта.
Избирам си програмата
и почва забавата.
Всеки стил разнася нежността
по струните на моите сетива.
© Карина Кралева Всички права запазени