Защо, когато ми липсваш,
си мисля, че не мога без теб...
Неутешимо гледам
просторанствата
и очаквам точно някого
и нещо,
а времето отлита
там, където
чака ме друг
със друго...
защо, когато липсваш ми,
просто преборвам съдбата,
отричайки
пагубността на всички
чувства.
© Мария Всички права запазени