Любов, която те наказва
любов ли е, или е язва?
Не търси тя двамина. Сродни.
Не се зачева. Самородна е.
Не броди в цъфналата ръж.
Не е жена. Не е и мъж.
Не идва. И не си отива.
Не е умряла. Нито жива.
Не иска тя цветя и рози.
Не тръпне гола в стих и проза.
Събира в куфар сантименти.
Лети без лични документи.
Познаваш я. Не я познаваш.
Нямаш я, но я раздаваш.
Каквото знаеш, е невярно.
Реалното е биполярно.
© Jane Doe Всички права запазени
Ами!
Сантиментално
и невярно!
Усмивка.Поздрав!