****
Аз стигнах до тук и умирам
за твоята шеметна нежност.
Аз стигнах до тук и не спирам
да плувам в море от безбрежност.
Аз стигнах до тук без да зная
дали ще те имам и утре...
и лутам се в своя безкраен
лабиринт от объркани чувства.
Аз стигнах до тук и те нося
с дъха си. В ума ми живееш.
Аз стигнах при теб като просяк
и принца, за който копнееш.
На Т.М.
© Цветелин Всички права запазени