12.07.2008 г., 17:43 ч.

* * * 

  Поезия
485 0 13

Две силни мъжки длани
косите й раздиплят
върху хладното легло.
А пръстите им колебливо
вплитат
венчета от... любов.
Две нежни мъжки длани
преброждат бавно
нейното лице,
от радост засияло...
Очите й горят
Устните му запечатват...
всеки миг.
По тялото й преминава
бърз поток...
извива се снагата й...
в леглото - бряг.
Тихо стене.
Страст, изгаряща целувка.
Трепети.
И късчета любов по тялото й
се разнасят...
В конвулсии ...
Притворени очи...
Ръцете - бродници по тялото
сноват.
И сякаш търсят брод...
към необятното.
Разлива се, опиянена.
Не е цяла сякаш...
Мъжкото му тяло я прикрива -
златиста голота,
в рамките на пламъче от свещ.
Блестят очите й...
Под звуците на песен -
може би - от времето
на първата им среща...
... Сърцата им забиват лудо.

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??