25.07.2010 г., 23:50 ч.

*** 

  Поезия
402 0 0

Опитах да викна с пълно гърло...
така, както правех преди...
Но само тих вопъл изтръгнах...
от скованите в норми гърди...

Доволни ли сте, уважаеми
госпожички и господинчета,
от това, което постигнахте
с мен - такава една, възпитана!

Но не за дълго! Обещавам ви!
Събуди се вече момичето,
което тъй грижливо приспивахте!

 

http://www.youtube.com/watch?v=JKNZgDbLwGY&feature=player_embedded

 

/28 август, 2009/

© Таня Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??