Сърцето ми е като извор. Извор от любов -
към всичко и към всички.
Любов към слънчевото лято и
безкрайният океан от мечти.
Любов, изпълнена със сила
и вяра в утрешният ден.
Но на кого да дам тази жизненост
и вяра - имам нужда от това!
Не се плаша да бъда сама.
Но да се удавя в любовта?!...
27. 08. 07
© Силвия Йорданова Всички права запазени
Не се дави.
Толкова много любов носиш в себе си.
Дай я на хората!Браво!!!