Седем месеца вече
не спя в твоите ръце.
Седем месеца вече
се гледам в чуждо огледало.
Седем месеца вече
залъгвам клетото сърце.
Седем месеца вече
чакам на гарата "минало".
Седем месеца вече
не успява прагът ми да пресече.
Седем месеца вече
не го допускам в своето легло.
Седем месеца вече...
Дали ще позволя да станат повече?
© Таня Атанасова Всички права запазени