15.12.2012 г., 20:19 ч.

* * * 

  Поезия
410 0 1

винаги можеш да загубиш

и винаги да се колебаеш

дали си имал истински това,

което си загубил,

но винаги ли

си го искал,

или то просто е било в живота ти,

случайно и неволно

си го задържал...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • можеш да имаш нещо(да е твое),само когато си готов по всяко време да го загубиш
Предложения
: ??:??