нали не очакваш
дълго да обгрижвам
овдовелите ти мечти
и да позволявам
да се сгушваш
за утеха
вместо заедно да
летим,
нали не очакваш
да си затварям
очите
и всичко да продължи
и вместо любов
да изучаваме търпение
© Мария Всички права запазени