Така и не разбра, че те обичам
и че за теб сърцето ми гори,
така и не разбра, че в теб се вричам
и че тъга сърцето ми души.
Лежа на пода и премислям
изминалото време, нас,
лежа на пода и обмислям,
но знам над тебе нямам власт.
Лежа на пода, а кръвта
се стича пак край мойто тяло
и тихичко на ум шептя,
а ти ме гледаш сънно-вяло.
Лежа на пода и умирам.
За любовта така и не разбра,
а аз мълча и ясно го разбирам,
че таз любов ме кара да умра.
© Яна Всички права запазени
Бъди смела! Опитай! Иначе може да съжаляваш за дори нищожния шанс, който може да си имала !
"Не можеш да откриеш океани, ако се боиш да не загубиш от погледа си брега, от който си отплувал."
От мен (6) и една силна прегръдка.