С посвещение!
Когато отида за последно
и за постоянно
(докато времето отмине)
на моя кръст
и когато ще се чувствам
от Бог напълно изоставен,
освен неговото име
и твоето ще зная-
то също ще присъства!...
Няма да е нито смътен,
нито ярък спомен...,
просто….
ще присъства…
© Фабер Всички права запазени