8 март
Мила мамо,
ти си добра,
даряваш ме с нежност и
топлота,
символ на духовната красота,
искам винаги да усещам твоя аромат,
да съм близо до света ти - на чудеса богат!
Ти си истинска обич,
ангелска усмивка
и милувка!
© Пламена Сомова Всички права запазени