Обичай нея вместо мен,
обсипвай я със комплименти,
прави света ѝ съвършен,
изтрий ги нашите моменти.
Поне сега една от нас
завинаги да е щастлива,
а другата да плаче с глас
като във блян на самодива.
Едната нека се прости
със обичта си на живота
и нека в пламъци гори,
да познае своята Голгота!
Със другата внимавай,
и нея да не нараниш,
че Господ отброява
сълзите ни, ще си платиш!
© Виктория Тасева Всички права запазени