Пролет
Пролет, красива като небето,
пролет нежна като детето,
тя е милозлива като момина сълза,
сезон, пръскащ радост,
освежаващ всяка младост,
на земни благини богат,
всяка радост дарява на този свят.
© Пламена Сомова Всички права запазени