с любовта познахме истината,
с любовта познахме насладата
да сме отдадени, с любовта познахме
същината и светлината,
с любовта познахме загадката
и отворихме вратата
за нова, с любовта познахме това,
от което се страхувахме
© Мария Всички права запазени
егото изчезва когато осъзнаеш илюзорността му-в този смисъл казвам "изчезва"