В съня ти ще дойда със стъпки си тихи
Ще седна до теб и ще галя косата
Ще те гледам додето сърце се насити
Сед туй ще си ида (и ще затворя зад мене вратата)
След мене нека слънце да те гали
и роса да къпе твойто лице
а вечер щом сладко пак заспал си
ще се завърна в твоето сърце...
© Erato Eratova Всички права запазени
с обич, Мира.