безсънните си нощи да споделя ли с теб
и черните си мисли не смея да изричам
и всичко туй донесено от теб
в шепи от вода изтичаща
от много волни думи болни
изричани не само в просъница
как камъни по мен ти хвърляш
раните със сол заливаш и заспиваш
раняващ и обичащ целуващ за утро
вечер си различен и егоистичен
всичко е минало...
минало на чувствата мълчани
вода в шепи недонесена
© Гери Д Георгиева Всички права запазени