21.05.2007 г., 13:17 ч.

* * * 

  Поезия
861 0 4
                                  



Целуни ме!...
Ще усетя дъха на устните ти...
Ще се изцапаш с червило...
Ще се усмихна...
и ще продължа д а те целувам...
Целуни ме
и не целувай други!

© Весела Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??