Душата си за теб разголих- сега е дрипава и мръсна...
Сърцето си за теб отворих- все още парченцата събирам...
Като нестинарка по жарава ходих-
молитви за здраве и щастие изричах...
Не съм свикнала да ме обичат,
за това със цялото си сърце обичам...
И нищо, че то е на парчета
аз със всяко едно от тях ще обичам, ще обичам...
Душата ми морето я изми и вятъра със нежност изсуши я...
По жарава бих вървяла пак и молитви
за здраве и щастие отново ще изричам...
Пред тебе разголих своята душа...
21-08-2018 год. Maryroj