Мълниеносно,
опасно,
победоносно...
носиш го в сърцето си...
мога ли да го спра...
стреляш направо,
постигаш целта
точно преди да ти се изплъзне,
сякаш знаеш
кога иска да се измъкне
птичката, затваряш я...
но тя може и от клетката
да избяга...
© Мария Всички права запазени