Изморих се! Изтощих се!
Писна ми от това!
Писна ми от вечната
борба с моята съдба.
Бориш се и си мислиш,
че си на върха,
докато не се окаже, че
това е нейната игра.
И успехът ти всъщност
е поредната шега.
Отказваш се от света
и затваряш се в самота.
Молиш се да спре това,
молиш се за вечната тъма.
Но тогава тя подновява
своята игра и
подава ти ръка.
И животът ти минава
все така.
В нейната безкрайна
и безмилостна игра!!!
© Йолина Йорданова Всички права запазени