Очарование
Ти си очарование,
ти си съзерцание,
... откъснат миг нежност,
ти си красота,
ти си венецът на обаятелността;
не се нуждая от духовна небрежност,
искам разпукващ се миг щастие,
душата ми желае да
живее, да младее и да копнее!
© Пламена Сомова Всички права запазени