19.12.2012 г., 0:53 ч.

* * * 

  Поезия
343 0 1

Отлетя 

със времето,

зазида се между стените,

умори се от чакане...

и отлетя от кафеза...

и вече нямаме любов

и просто няма за какво да се познаваме.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??