Стриптийз
Аз душата си пред теб разсъбличам,
във вярност ти се вричам,
страст, копнеж, стремеж,
той е с мен емоционално близък,
не далечен,
до болка сърдечен,
флиртувам,
лудувам, жадувам,
разсъбличам чувствеността си,
ценя интимността си,
метаморфоза на лиричност,
емоционална идиличност,
мимансът на чувствата ми е открит,
не искам да си прикрит.
© Пламена Сомова Всички права запазени