А бяхме
и щяхме,
но друг път поехме...
Желахме,
мечтахме,
а нищо не взехме...
Щом имахме,
давахме,
обич раздавахме...
Но, уви, си останахме празни...
Щом можехме,
правехме,
от себе си крадохме...
Но, уви, не получихме нищо...
...................................................
Наивни фантазьори...
Пътят дори не е наполовин изминат!...
© Лилия Всички права запазени
и душата ти винаги е пълна...
много ме хареса това себераздаване...
с обич, Лили.