"А дали е така... кой ще ми каже?"
Всичко започна през лятото.
И с първото влизане в чата.
В "стаица" светла, уютна -
кой ангел ръката подбутна.
Поличба това бе решила,
а Мойра бе толкова мила.
В нишка от слънчева прежда
моят живот се подрежда.
Лятото - "страстен" сезон,
пак ни създава купон.
Всичко започна във чата...
с темата "вечна, позната".
Всичко започна със смях -
кой да ми каже, че "грях"
тръгнал е уж на шега,
а... аз си вървя по света...
"Но сърцето ми спира,
... спира да бие,
ако тебе във някой
друг те открие..."
14.05.2007год.
© Мери Попинз Всички права запазени
... спира да бие,
ако тебе във някой
друг те открие..."