Виждаш ли ме? Или не поглеждаш?
Тук съм - все до лявото ти рамо.
Бледа съм. И слабичка. Като детенце.
Но умея мъжка сила да раздавам.
Вярваш ли ми? Или ти е рано?
Пазиш се. Разказах твърде много.
Грешила съм; потретвала... Не съжалявам.
По кръв вървях след всяко "Сбогом!"
Боли ли те? Извикай смело!
Съмнявай се, бори се... Но не бягай!
Обичам те! Предай на свойте демони:
от днес си мой! Да си вървят във ада.
© Илица Всички права запазени