05.09.2008
Може би някога с тебе
ще се срещнем някъде, тук...
И след толкова отминало време
чувствата към теб ще бъдат студ.
Може би и ти тогава,
ще усетиш старите ми чувства,
но пък аз ще съм останала
студена и мрачна, и чужда...
Може би в този ден,
ще си разбрал какво изгуби.
И поглеждайки с тъга към мен,
ще си тръгнеш без да кажеш дума.
*****************
За теб не искам вече да ми пука,
макар понякога да ме боли!
От теб получих само мъка
и само болка, и безброй сълзи...
Не искаш ти за мен да знаеш,
а вчера друго обещаваше...
И страх те бе да ми покажеш
какво за тебе всичко означаваше!
Аз аз, глупачката, се влюбих!
Макар да знаех, че не трябва!
И толкова нощи с тебе изгубих,
но пита ли сърцето що да прави...
И снощи исках да ти кажа,
но смелост пак недосъбрах!
Какво към тебе чувствам да покажа,
болеше ме, а може би... ме беше страх...
© Erato Eratova Всички права запазени