А МЪРТВИТЕ НЕ ВИЖДАТ И НЕ ЧУВАТ
Привет. Добре дошли, нацисти –
вандалствали във Киев на „Майдана“.
Бандеровци и антихристи,
Европа ви посреща със “осанна“.
За жертвите ви – нито дума.
Те нямат място във "Европа".
Пристигат варварите шумно,
надъхани с ненавист и със злоба.
Завеса медийна се спуска.
В мъглата злото се укрива.
Човекът често не допуска,
че нейде брата брат убива...
И милост за децата няма,
заспали в бащината къща.
Домът им вчера – днес е яма,
в която бомби се завръщат.
Потръпват майките в Одеса...
Кошмарът, който там се случи
и камъка студен потресе.
Но кой урока си научи...
В Славянск сега е странно тихо.
Смъртта заситена пирува.
Къде убийците се скриха?!
А мъртвите не виждат и не чуват.
17.08.2014 г.
© Любен Стефанов Всички права запазени