Ученичка съм и аз
и уча вече в трети клас,
с английския се справям,
песнички си съчинявам.
Уча, пиша - всичко в срок,
по танци ходя на урок,
математиката, знам -
проблем за мене е голям.
Щом сложи очилата
милата ми строга баба,
игрите спират, значи,
няма как да се оплачеш!
А така ми се играе
с куклата обична Мая,
да я храня и обличам
и с децата да потичам.
© Гери Грозева Всички права запазени
за учене, ходя и на уроци. Чакам голамата ваканция.
Благодаря ти.