Когато ти си тръгна,
ме остави сам-сама.
Моето сърце изтръгна.
Не помисли ли за това?
Чаках те да се обадиш.
Над телефона ден и нощ стоях.
Но ти не пожела.
А аз минути, часове броях.
Защо постъпи тъй жестоко?
Защо забрави ти за нас?
Имахме любов безкрайна.
Познавахме се още в първи клас.
Обичах те аз до полуда.
Перфектно знаеше, че е така.
Но твоята любов... бе заблуда.
Защо постъпи с мена така?
Мразя се, задето те обичах.
Мразя се, че сърцето си ти поверих.
Към тебе твърде бързо тичах.
Но това бе грешка, аз се уверих.
© НЕВАЛИДЕН ПРОФИЛ Всички права запазени
от деца... " аз не мисля, че е толкова лошо, но всеки си има мнение...благодаря за искреността Anabell