16.08.2009 г., 16:52 ч.

А ти? 

  Поезия » Любовна
632 0 0

Загубих те,

не проумявам как,

отдръпна се от мен,

загубих те

и пусто е без теб

във моя ден.

Защо остави ме

и си замина?

Защо сбогом каза ми?

А аз, със сълзи на очи,

не можех да те спра

и си отиде ти.

Защо обичам те,

не зная?

Защо сърцето ме боли?

Дори след тази глупава раздяла

все още те обичам аз,

а ти?


© Ganyo Ganev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??