28.08.2008 г., 20:28 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
586 0 4
Когато погледна луната, виждам твоите очи
да искрят като две звезди.
Спомням си времето, когато ти се отрече от мен,
в онзи дъждовен ден.
Припомних си колко сълзи изплаках,
докато те чаках
да се върнеш
и пак да ме прегърнеш,
но как един ден осъзнах, че всичко е било лъжа,
за теб любовта ни беше просто една игра
и сега, когато отново съм сама,
се чудя защо със мен така се подигра?!
Не бях ли винаги до теб, когато имаше нужда,
а защо сега се държиш, сякаш съм ти чужда?

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??