13.02.2009 г., 14:42 ч.

* * * 

  Поезия
636 0 1


тихият сутрешен лъч на слънцето
покри земята с цветове

котката се обърна,
чула съскането на града

в театъра от звуци
се разпиля морето

***

шум от съчки, настъпени
в горската тишина

полетът на птиците е смел
през равното небе

тишината изгърмя
в ушите на дъба

***

меко и синьо
е небето в планината

крилете на пеперудата
се разтвориха и пламнаха

огънят трепти
в отзвук с тишината

© Нико Ников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "огънят трепти
    в отзвук с тишината"

    Поздрав!Силно!
Предложения
: ??:??