4.04.2013 г., 9:21 ч.

* * * 

  Поезия
375 0 0

все едно не е било,

а само е сънувано,

и аз не зная

беше ли, не беше ли,

но беше хубаво

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??