Сърцето ми се събуди от дълбок сън
и не усещам вече студа навън,
защото знам, че те има.
Заедно ще минем през тази тежка зима.
Сърцето ми отново пълно е с вълнение,
като пеперуда пърха и трепти.
При теб иска то да отлети
и в силните ти ръце да се гушне.
Топлината ти ще поеме
и в едно ще се слеем.
В мечти ще се потопим
и сладко ще заспим.
Сърцето ми отново е щастливо!
В прегръдките ти то заспива.
Сигурност и опора там намира.
От любовта страстно се опива,
Мило!
© Деси Всички права запазени