20.03.2007 г., 19:20 ч.

Абсолютно безразлична 

  Поезия
1062 0 2

Безразлична съм към отминали спомени,
към хорски нещастни слова.
Безразлична съм към сълзите отронени,
към разни лъжливи неща.
Безразлична съм към залези, изгреви,
към вятър, към дъжд и към мраз.
Безразлична съм към образи изстинали,
на които всъщност приличам аз.
Безразлична съм към цветята израснали,
към синьото небе, към дъжда.
Безразлична съм към разни идеали,
към измислени "велики" светлини.
Безразлична съм към старото детство
и към това, от което боли...
Безразлична съм към очите тъжни,
към отминалите неща.
Абсолютно безразлична съм и към любовта.
Към целия свят безразлична съм, но към тебе съм все една -
искрена, привързана, даряваща не любов, а много по-важни неща.

© ТтТтТтТтТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Наистина има нужда от безразличие! И аз съм такава сега... Поздрави отново страхотен стих!
  • Такава съм сега...
    Безразлично живея...
    И знам не съм една...
    Едно едничко аз копнея...

    Поздравявам Те!
Предложения
: ??:??