Адски ангели
Дръзко яхнах сатаната,
носим се бясно към ада,
здраво държа аз рогата,
катран е моята награда.
Тук, от врящия катран,
плюя на религиозното теле,
от дъното на горещия казан
презирам благите овце.
Като ураган пристигат другари
на крилата на ангели адски,
волни, високо над стадата заспали,
ще ги поздравя с поздрава - братски.
Поздрав с бесен рокендрол,
поздрав с бутилка алкохол,
поздрав със секс и наркотици -
отрова за кротки умници.
А тук на тамян не мирише,
лигави стихове - никой не пише,
всеки сам си рисува съдбата,
сам - с опашката на сатаната.
© Алекс учо Всички права запазени