Нали не мислиш, че съм вярното ти куче,
което още ще те следва неизменно,
след всичките предателства и грешки?!
Нали не мислиш, че съм котката, която
по гръб ще падне лесно
заради туй, че ти си безпристрастен,
но не дотам ...добър приятел?!
Нали не мислиш, че съм малко луда -
интригата ти сам създаде.
Сега навярно питаш се кой път да хванеш.
А мене само ме ...наказваш.
© Нели Всички права запазени
/спомни ми,че преди време,една лирическа каза на любимият си - когато аз си тръгна,обикновено оставям голяма пробойна в сърцето...И доживотна липса!/
Липсата е най-непреодолимото нещо!
Нел!