... онези куп задраскани моменти,
когато го очакваш да те вземе.
Броиш минутите, а вътреклетъчно
усещаш само загуба на време.
И докато се чувстваш част от стадото
и речникът ти включва "б" и "-еее",
едва ли той си спомня обещаното.
Пореден празнодумник с чавка "Не!!!"
... онези куп задраскани моменти,
попили със сълзите във дивана -
когато слонски някак те поглеждат
мухите, кацнали върху тавана...
И както казваш: "Брой ги за последно" -
наспи се по-добре. Преброй овце.
Недей да мислиш: "Няма да ме вземе."
Той всъщност вече взе те.
За мезе.
© Лора Димитрова Всички права запазени
Благодаря ви много, поздрави*